14 Beauty tips die onmisbaar zijn

Iris Peters • apr. 08, 2019

Blonder, blonder, blondst. Weg met die vermoeide ogen en krijg jouw wenkbrauwen weer onder controle met deze 14 beauty tips.

Shave it baby!
Als je geen scheerschuim meer hebt, schuim je benen dan eens in met conditioner in plaats van zeep of scheerschuim. Conditioner verzacht het haar op je benen waardoor het makkelijker te scheren is (en het geeft je huid een extra zijdeachtig gevoel).


Laat die lokken ‘’shinen’’
Haar afspoelen met bier of azijn. Door je haar met bier te spoelen, wordt het vocht in je lokken hersteld. Doe je dit trucje met azijn zal dit de glans verhogen van jouw lokken. Drenk je haar een paar minuten in een van beide vloeistoffen (niet op hetzelfde moment) en spoel het vervolgens af met koud water.


Keep control
De experts van ‘’You Beauty’’ raden aan om een ijsblokje over je gezicht te masseren totdat het helemaal gesmolten is. Doe dit elke avond voor het slapen gaan en houd vetcellen, acné en rimpels onder controle.

Nagellak tip
Veeg voordat je nagellak aanbrengt, je de nagels af met een op aceton gebaseerde reiniger. Het reinigen van overtollig vuil, olie of vochtinbrengende crème van je nagels zal ervoor zorgen dat de nagellak beter blijft zitten.

Breng dagelijks een SPF aan
Breng iedere dag, regen of zonneschijn een SPF aan, zelfs als het bewolkt is. Volgens de American Academy of Dermatology passeert 80 procent van de ultraviolette stralen van de zon de wolken. Dit betekent dus dat je jezelf altijd moet beschermen tegen de UV-A en UV-B straling. Vooral UV-A straling is slecht voor je huid. Ezelsbruggetje: de A van UV-A is voor aging. Dit betekent dus dat dit de straling is waar je huid ouder van wordt.

Verzorg je ellebogen
Het is gemakkelijk om je ellebogen te vergeten, maar ze hebben evenveel bescherming en zorg nodig als andere delen van je lichaam. Verzorg droge ellebogen door Bio-Oil of Esse Body Oildagelijks erop te masseren. Je ziet en voelt zachtere ellebogen in ten minste twee dagen.

Blond, blonder, blondst!
Popie Poulos, haarstylist en eigenaar van The Salon, raad aan om je haar te spoelen met een mengsel van kamille en vers citroensap in plaats van conditioner om je haar permanent te verlichten. Laat je haar drogen terwijl je in de zon zit of gebruik een föhn - de warmte zal je lokken lichter maken. Dit allemaal op natuurlijke wijze!

Weg met die vermoeide ogen
Rauwe aardappelschijfjes schijnen je ogen te kalmeren. Ze werken samentrekkend, dit betekent dat ze het vasthouden van vocht helpen verminderen. Buiten dat bevatten ze ook het enzym catalase dat donkere kringen onder de ogen helpt verlichten. Was en schil eerst een aardappel. Snij vervolgens twee plakjes en plaats een schijfje op elk oog gedurende 10 minuten. Ga liggen, ontspan en laat de aardappelen hun magie werken! Spoel het gebied rond de ogen voorzichtig af met lauw water als je klaar bent.

Contouring creëert dimensie
De truc om een ​​gebeeldhouwd celebrity-achtig gezicht te krijgen, is contouren. Je gezicht is driedimensionaal, dus het aanbrengen van foundation in een enkele toon zal je gezicht alleen maar plat doen lijken. Voeg schaduwen en licht toe aan delen van je gezicht die meestal licht vangen, maar voldoende schaduw creëren om je kaaklijn en jukbeenderen te benadrukken. Reageer onder deze blog of je hier mee over wilt weten en dan schrijf ik speciaal voor jullie een nieuwe blog met het accent op contouren!

Krijg jouw brows onder controle
Spuit op een oude tandenborstel of een schone mascara-borstel wat haarlak, borstel vervolgens de wenkbrauwen en style ze naar wens. Zelfs de moeilijkste wenkbrauwen zijn te temmen!


Do not pop It
Nee nee nee! Niet alleen vergroot het uitknijpen van puistjes de kans op littekens, het is ook heel waarschijnlijk dat je de vlek verergert en bacteriën naar andere plaatsen op je gezicht verspreidt, die weer aanleiding kunnen geven tot een nieuwe uitbraak. En dat willen we dus écht niet.

Stop je haarkleur van vervaging
Als je net je haar hebt geverfd, is het laatste dat je wilt dat de kleur vervaagt. Een manier om een ​​dit te voorkomen, is om eenmaal per maand een deep-conditioning behandeling te gebruiken. Dit helpt bij het vastzetten van de kleur en heeft als bijkomend voordeel dat droge en beschadigde lokken worden afgeschermd.

Gebruik droog shampoo
Ik (en vast vele anderen) zijn helemaal dol op droog shampoo. Het absorbeert overtollige olie op je haren en hoofdhuid en zorgt ervoor dat je manen er schoon en fris uitzien. Als je geen droog shampoo hebt, probeer dan alleen de bovenkant van je hoofd te wassen (of waar er olie is), met gewone shampoo gevolgd door een föhn. Je lokken zien er zo goed als nieuw uit.

Reinig je make-Up penselen
Dit is een puntje van aandacht dames! Want het wordt vaak vergeten. Zorg ervoor dat je jouw make-up penselen regelmatig schoonmaakt, om ophoping van resten van make-up en bacteriën te voorkomen. Je kunt speciale reiniger hiervoor kopen bij het kruitvat, ICI Paris XL en vele andere locaties! Je kunt ook gewoon shampoo en conditioner gebruiken om je penselen schoon te maken zoals je eigen haar. Schone kwasten garanderen elke keer een super gladde en gelijkmatige make-up applicatie. Daarnaast is het ook beter voor je huid om met schone kwasten te werken.


door Iris Peters 11 apr., 2024
Wist je dat de gezondheid van je darmen een diepgaand effect kan hebben op de gezondheid en het uiterlijk van je huid? Dit intrigerende verband, vaak de 'darm-huid-as' genoemd, is een gebied dat steeds meer aandacht krijgt in zowel de dermatologische als de gastro-enterologische wetenschap. In deze blog duiken we in de wereld van onze darmen en huid, en verkennen we hoe de twee met elkaar verbonden zijn, evenals wat je kunt doen om zowel je darmgezondheid als je huidgezondheid te verbeteren.
door Iris Peters 02 apr., 2024
Bij ons draait alles om het bereiken van een stralende huid van binnenuit. Vandaag willen we het hebben over een onderwerp dat vaak over het hoofd wordt gezien als het gaat om huidgezondheid: voedselintolerantie.
door Iris Peters 25 mrt., 2024
Wij geloven in het bevorderen van natuurlijke schoonheid door middel van zorgvuldig samengestelde, huidvriendelijke producten en behandelingen. In deze blog willen we het belang van een vaak over het hoofd gezien product in je skincare routine benadrukken: toner. Toner wordt vaak beschouwd als een optionele stap in de huidverzorgingsroutine, maar het kan eigenlijk een cruciale rol spelen bij het bereiken en behouden van een gezonde, stralende huid. Laten we eens kijken waarom het gebruik van een toner zo belangrijk is.
door Iris Peters 23 mrt., 2024
In onze snelle, altijd onderweg zijnde levensstijl, lijken reinigingsdoekjes een redder in nood voor huidverzorging. Ze zijn handig, snel en geven dat onmiddellijke gevoel van frisheid. Maar is dit voldoende voor een grondige huidverzorging? Laten we eens dieper ingaan op waarom een reinigingsdoekje alleen niet volstaat voor een zuivere huid.
door Iris Peters 06 dec., 2023
Terwijl de winter zijn intrede doet, brengt de koude lucht vaak droogte en ongemak met zich mee voor onze huid. De lage luchtvochtigheid, gecombineerd met de scherpe wind en het gebruik van verwarmingssystemen binnenshuis, kan leiden tot uitdroging en gevoeligheid van de huid. Daarom is het van essentieel belang om je huid tijdens de wintermaanden extra zorg te geven. In deze blog zullen we enkele eenvoudige maar effectieve tips delen om je huid gezond en gehydrateerd te houden, zelfs als de temperaturen dalen.
door Iris Peters 20 sep., 2023
Acne is een veelvoorkomend huidprobleem dat mensen van alle leeftijden treft. Het kan je zelfvertrouwen aantasten en tot frustratie leiden, maar gelukkig zijn er effectieve behandelingen beschikbaar om acne onder controle te krijgen. Laten we eens dieper ingaan op het ontstaan van acne, belangrijke informatie over deze aandoening, en hoe je het kunt behandelen, met speciale aandacht voor zuiverende ingrediënten zoals niacinamide en bakuchiol.
door Iris Peters 19 sep., 2023
In de steeds evoluerende wereld van skincare lijkt er altijd wel een nieuw wondermiddel te zijn dat onze aandacht trekt. Eén van die intrigerende nieuwkomers die de aandacht van zowel experts als skincare-liefhebbers heeft getrokken, is Bakuchiol. Maar wat maakt Bakuchiol zo speciaal en waarom zou het een plekje moeten krijgen in jouw dagelijkse skincare-routine? Laten we eens dieper ingaan op de werking en voordelen van Bakuchiol in skincare.
door Iris Peters 15 sep., 2023
In de wereld van skincare en grooming hebben mannen hun weg gevonden en zijn ze niet van plan terug te keren. Steeds meer mannen erkennen het belang van een gezonde huid en een verzorgd uiterlijk. Als het op premium skincare aankomt, is Esse Skincare een naam die opvalt. In deze gids gaan we dieper in op de beste producten en routines voor mannen, met de nadruk op de producten van Esse Skincare.
door BeautyJournaal redactieteam 08 sep., 2023
Wij behandelen onze acne-cliënten met speciale stammen van Lactobacillus bacteriën van Esse Skincare, wat de meest natuurlijke en duurzame benadering is voor een rustige huid.
door Iris Peters 29 aug., 2023
20% vitamine C voor dé ultieme glow!
Meer posts
Share by: